Zoekt u iPhone reparatie Den Haag?

Zoekt u iPhone reparatie Den Haag?

22 juni 2019 Uit Door Redactie

Bent u opzoek naar een iPhone reparatie Den Haag? Dan bent u bij Europa Telecom aan het juiste adres.

Mijn ervaring met iPhone reparatie Den Haag

2 weken geleden was ik opzoek naar een bedrijf die mijn telefoon kon repareren. Had net een nieuwe iPhone XS gekocht en heb hem na 2 weken al laten vallen. Het hele scherm was kapot. Naar Apple gegaan en gevraagd wat het daar zou kosten, dat was veel geld en dan was ik hem ook nog waarschijnlijk 2 weken kwijt. Dat was natuurlijk helemaal niet handig dus ik ging op internet opzoek naar iets anders in de buurt van Den Haag. Kwam uit bij iPhone reparatie Den Haag. Daar ben ik langs gegaan en dat kon gewoon zonder afspraak. Werd al meteen snel geholpen en gekeken wat het zou kosten. De prijs was bijna de helft tegenover Apple dus ik was al snel tot de conclusie dat ik hem hier bij Europa Telecom zou laten maken. Ze hadden alle soorten schermen op voorraad dus dat was heel fijn. Het zou ongeveer 30 minuten duren. Koos ervoor om te wachten en kreeg een lekker kopje koffie en gezellig gepraat met de medewerkers. Na 25 min was mijn telefoon weer nieuw echt super mooi geworden.