Terecht gekomen op de website van Quick & Clean

Terecht gekomen op de website van Quick & Clean

18 juni 2019 Uit Door Redactie

Ik ben sinds een aantal maanden de trotse eigenaar van een eigen bedrijf. Ik wilde het pand graag goed schoon laten maken door een bedrijf bij mij in de buurt. Toen ik op het internet op zoek ging kreeg ik echter erg veel zoekresultaten. Nadat ik een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik uiteindelijk terecht op de website van Quick & Clean.

Veel informatie te vinden over de manier van schoonmaken op de website van Quick & Clean

De website van het schoonmaakbedrijf is erg goed en overzichtelijk. Op de website is namelijk erg veel informatie te vinden over het bedrijf en over de manier waarop het bedrijf schoonmaakt. De informatie die op de website te vinden is sprak mij erg aan waardoor ik besloot om contact met het bedrijf op te nemen voor een kennismakingsgesprek. Toen ik contact opnamen werd ik erg vriendelijk en uitgebreid geholpen. Ik kon al erg snel terecht voor een gesprek.

Het kennismakingsgesprek met Quick & Clean

Tijdens het gesprek werd alles mij uitgebreid en op een vriendelijke manier uitgelegd. Wat Quick & clean aan te bieden heeft sprak mij erg aan waardoor ik besloot om mijn pand schoon te laten maken door dit schoonmaakbedrijf. Zij hebben dit nu een aantal keer gedaan en ik ben erg tevreden want er wordt echt goed schoongemaakt.