Op zoek naar een iPhone? En wilt u een refurbished iPhone kopen?

Op zoek naar een iPhone? En wilt u een refurbished iPhone kopen?

19 juni 2019 Uit Door Redactie

Een refurbished iPhone kopen? Neem dan eens een kijkje op de website van Jorshop voor de allerbeste refurbished iPhones in de omgeving van Alkmaar.

Een refurbished iPhone kopen?

Wilt u graag een refurbished iPhone kopen? Neem dan een kijkje op de website van Jorshop. Jorshop verkoopt veel verschillende soorten refurbished iPhones. Vanaf de iPhone 5S tot en met de nieuwste iPhone verkoopt Jorshop er refurbished varianten van.

Mijn ervaring met Jorshop

Vorig jaar heb ik bij Jorshop een refurbished iPhone 8 plus gekocht. De iPhone leek gewoon nieuw toen ik hem kocht. Er zat helemaal geen een krasje op en de iPhone werkte echt super snel. Nu maak ik nog steeds gebruik van de iPhone 8 die ik bij Jorshop heb gekocht. Hij werkt nog steeds even goed als wanneer ik hem had gekocht. Natuurlijk zitten er nu een paar krasjes op maar dat ligt aan mezelf en dat heeft iedere telefoon. Maar de snelheid van de telefoon en de software zelf die doen het gewoon nog steeds hetzelfde als wanneer ik hem toen kocht. Hetzelfde geldt voor de batterij in mijn iPhone. De batterij gaat nog steeds even lang mee en kan er nog steeds gewoon een volle dag mee doen.