Een goede en voordelige scherm reparatie in Delft

Een goede en voordelige scherm reparatie in Delft

16 juni 2019 Uit Door Redactie

Mijn broer had een aantal dagen eelden zijn telefoon laten vallen waardoor het scherm was gebarsten. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar scherm reparatie Delft om een goede telefoon zaak te vinden. 

Terecht gekomen op de overzichtelijke website van Telgefixt 

Toen ik op het internet op zoek ging naar scherm reparatie Delft kregen we erg veel zoekresultaten. Nadat we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we terecht op de website van Telgefixt. De website is erg goed en overzichtelijk. op de website is namelijk erg veel informatie te vinden over het bedrijf en over de service die het bedrijf aanbiedt. De informatie sprak ons erg aan waardoor we besloten om een bezoek aan de winkel te brengen om het scherm van de telefoon van mijn broer te laten maken.

De reparatie bij Telgefixt 

In de winkel werden we erg vriendelijk te woord gestaan door een van de deskundige monteurs. De telefoon van mijn broer werd binnen een half uur gemaakt. We konden in de winkel wachten terwijl de telefoon werd gemaakt. De telefoon werd gemaakt voor een erg voordelige prijs we zijn daarom ook allebei erg tevreden over Telgefixt.