Door deze escape room krijg je meer teambuilding Deventer

Door deze escape room krijg je meer teambuilding Deventer

19 juni 2019 Uit Door Redactie

Wilt u uw teambuilding Deventer verbeteren met uw collega’s of uw vriendengroep? Kom langs escape room Deventer! Los samen alle kamers op en verdeel de taken per persoon onderling. Als het jullie lukt te ontsnappen dan moet jullie teambuilding haast wel zijn verbeterd. 

Wat is een escape room?

Tegenwoordig kan je er bijna niet meer om heen, Escape Rooms. Het wordt steeds populairder en je ziet het met veel uitjes of stapjes. Het principe van een Escape Room is eigenlijk gewoon ontsnappen binnen de tijd. Bij de meeste kamers is de tijd dat je binnen een uur moet ontsnappen. In die tijd moet je allerlei puzzels oplossen om uit de kamer te komen. Als u interesse heeft moet u even via de website een afspraak maken en ook aangeven met hoeveel personen u gaat. Er zijn wel duidelijke regels. Lees die even door op de website. 

Contact opnemen

U kunt ons telefonisch bereiken op 06 24157177. Ons adres is St. Olafstraat 5 A 7418 CG Deventer Overijssel. U kunt ook altijd langskomen. Wij zijn open op Maandag t/m zondag: 9:30 – 22:00 uur. Mailen kan naar [email protected].