Zeer goede loopbaanbegeleiding bij Rondom werk

Zeer goede loopbaanbegeleiding bij Rondom werk

14 juli 2019 Uit Door Redactie

Mijn broer is sinds een aantal jaar de trotse eigenaar van zijn eigen bedrijf. In de loop van de jaren had hij een erg goede en hechte band opgebouwd met al zijn werknemers. Een van zijn werknemers kon niet meer goed meekomen door de veel veranderingen op de arbeidsmarkt. Daarom leek het mijn broer ook een goed idee om op het internet op zoek te gaan naar een bedrijf dat loopbaanbegeleiding aanbiedt. Om voor zijn werknemer een andere baan te vinden waar hij wel goed me zou kunnen komen met het werk dat zij verrichten. 

Een plaatingsperectage van 73%

Toen we op het internet op zoek gingen naar een bedrijf dat loopbaanbegeleiding aanbiedt kregen we zeer veel zoekresultaten. Nadat we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Rondom werk. De website van dit bedrijf is erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Ook is er op de website van het bedrijf erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Op de website staat ook vermeld dat het bedrijf een plaatsingsperecetage heeft van 73%. Persoonlijke aandacht vind het bedrijf ook erg belangrijk. Het bedrijf biedt daarom ook een loopbaanbegeleiding aan die past als een handschoen. Hiermee wil het bedrijf zeggen dat er na het intakegesprek een aantal testen volgen waar de rest van de gesprekken op gebaseerd zullen zijn. Dit sprak ons beide erg aan waardoor mijn broer besloot om contact op te nemen om het bedrijf.

loopbaanbegeleiding

Zeer snel een andere baan gevonden

Mijn broer en zijn werknemer werden erg vriendelijk geholpen door Rondom werk. Het bedrijf had al erg snel een andere baan gevonden voor de werknemer van mijn broer. Bij zijn nieuwe baan kan hij erg gemakkelijk meekomen met het werk dat het bedrijf verricht. Daarom zijn we allemaal  ook erg tevreden over de loopbaanbegeleiding van Rondom werk .