Speciaal ontworpen keuken na zoektocht keuken Nijmegen

Speciaal ontworpen keuken na zoektocht keuken Nijmegen

22 juni 2019 Uit Door Redactie

Mijn moeder is een aantal weken geleden verhuisd naar haar nieuwe woning in Nijmegen. We gingen toen op het internet op zoek naar keuken Nijmegen om een mooi keuken te vinden voor een voordelige prijs.

Veel keukenbedrijven in of in de buurt van Nijmegen

Toen we op het internet op zoek gingen naar keuken Nijmegen kregen we erg veel zoekresultaten van keukenbedrijven in of in de buurt van Nijmegen. nadat we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we terecht op de website van Keuken en Keukens. De website is erg goed en overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft. Het bedrijf biedt erg voordelig keukens aan omdat het bedrijf geen personeel,showroom of wagenpark heeft. Dit sprak mijn moeder erg aan waardoor ze besloot om contact met het bedrijf op te nemen.

Erg vriendelijk te woord gestaan en geholpen

De eigenaar van het bedrijf kwam vervolgens bij de woning van mijn moeder langs om kennis te maken en om een ontwerp voor haar nieuwe keuken te maken. Het ontwerp dat Frits had gemaakt sprak mijn moeder erg aan waardoor ze besloot om over te gaan tot een aankoop. De keuken werd na een aantal weken geleverd en geplaatst. De keuken van de woning van mijn moeder ziet er  super modern en mooi uit. Daarom zijn we ook erg tevreden over Keuken en Keukens.