Schade opgelopen op werk? Schakel een letselschadeadvocaat arbeidsongeval in!

Schade opgelopen op werk? Schakel een letselschadeadvocaat arbeidsongeval in!

31 oktober 2020 Uit Door Redactie

Ieder jaar vinden er ruim 200.000 arbeidsongevallen plaats in Nederland met letselschade als gevolg. Het is dan ook niet gek dat er veel vraag is naar een letselschadeadvocaat arbeidsongeval.  Bij blijvend letsel vind zowel materiële als immateriële schade plaats. Je hebt in beide gevallen recht op een vergoeding van werk als jij niet schuldig ben verklaard. Je moet een bedrijfsongeval altijd melden bij de SZW. De SZW registreert namelijk alle arbeidsongevallen die voorkomen in Nederland. 

letselschadeadvocaat arbeidsongeval

Wat is een bedrijfsongeval?

Bij het denken aan een arbeidsongeval denken mensen al gauw aan iemand die in de bouw werkt en daar letsel oploopt maar een bedrijfsongeval kan ook een burnout zijn die is ontstaan door slechte arbeidsomstandigheden. Een paar veel voorkomende ongevallen die gebeuren op de werkplaats zijn: Vallen van hoogte, aanraking met bewegende machines, aanrijding en beknellingen. Een bedrijfsongeval is zowel materieel als immaterieel. Zo kan schade ook mentaal zijn nadat je een traumatische ervaring heb meegemaakt door een ander ongeval. 

 Zo kan materiële schade voorkomen als iemand die in de bouw werkt door onveilige omstandigheden letsel oploopt. In een geval van letselschade die is opgelopen tijden of gedurende uw werktijd heb je vaak recht op een claim. Het kan ook voorkomen dat er een sterfgeval plaats vindt op de werkplek. 

Heeft u letsel opgelopen of kent u iemand die misschien recht heeft op een claim? hazel dan niet en zoek dan eens contact op met een letselschadeadvocaat arbeidsongeval op en dien je claim in!