Erg mooie kunstwerken bij het Lalique museum in Doetinchem

Erg mooie kunstwerken bij het Lalique museum in Doetinchem

27 juni 2019 Uit Door Redactie

Mijn man is een erg grote liefhebber van kunst. Het leek ons daarom ook een erg leuk idee om samen een bezoek te brengen aan een museum bij ons in de buurt. Toen we op het internet op zoek gingen kregen we erg veel zoekresultaten van verschillende musea bij ons in de buurt.

Terecht gekomen op de website van het Lalique kunstmuseum

Nadat we samen een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht kwamen we terecht op de website van het Lalique kunstmuseum in Doetinchem. De website is erg goed en overzichtelijk. ook is er op de website super veel informatie te vinden over het museum en over de veel kunstwerken die het museum tentoonstelt. De informatie die op de website vermeld staat sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om een bezoek te brengen aan dit kunstmuseum in de Hanzestad Doetinchem.

Super mooie kunstwerken bij het Lalique museum 

Het museum stelt super mooie kunst tentoon. We werden ook erg vriendelijk ontvangen en we hebben na afloop nog een drankje gedaan in de binnenstad van Doetinchem. We zijn erg tevreden over ons bezoek aan het kunstmuseum in Doetinchem. Daarom raden we het museum ook aan iedereen aan die op zoek is naar een leuk en leerzaam dagje uit.